Anunciado 28 de marzo
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
21.000€ - 24.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Restaurant bistró-xarcuteria ubicat en hotel 4*, especialitzat en carns de primera qualitat amb un concepte gastronòmic innovador i situat a Barcelona, amplia el seu equip a la recerca de cuiner/a per formar part del seu equip.


Si t'agrada la cuina mediterrània i tens experiència com a cuiner/a en partides de carns, et volem conèixer!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Desenvolupar les teves competències culinàries com a cuiner/a.

  • Treballar cuina saludable i matèria prima de 1a qualitat i de proximitat.

  • Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.

  • Realitzar els talls i preparacions de carns.

  • Elaboració de guarnicions.

  • Encarregar-te de cuinar i presentar els plats de la carta.

  • Portar a terme emplatats i preelaboracions.

  • Ordre i neteja de la zona de treball.

  • Formar part d'un equip sòlid de 12pax.


Les CONDICIONS de la posició són:


  • Incorporació immediata.

  • Contracte estable, directe amb l'establiment.

  • Horari amb torns seguits i torns partits.

  • Dos dies lliures seguits, rotatius.

  • Salari: 23.000-24.000€ brut/any.



Requisitos mínimos
  • Formació: ESO/EGB

  • Valorable formació en cuina

  • Experiència: 2 anys com a cuiner/a

  • Molt valorable experiència amb brasa i Josper

  • Idiomes: Català i castellà

  • Residir a Barcelona o rodalies


PERFIL


  • Cerquem una persona amb iniciativa, pulcra, flexible, organitzada i amb bona actitud, capacitat de treball en equip, amb ganes de crèixer i superar-se.

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.





Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta