Anunciado 8 de mayo
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
21.000€ - 21.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo

En dependència del/de la Cap de Producció d'Hosteleria, es precisa incorporar a un/una Cuiner/a de Col·lectivitats que desenvoluparà les següents funcions:


- Planificar, organitzar i produir les llistes de treball amb la Cap de Producció
- Organitzar els recursos humans i controlar la qualitat de les tasques encarregades
- Supervisar la producció diària: l'acabat dels plats, el grau de cocció, temperatures, condimentació, entre d'altres
- Realitzar encàrrecs d'avituallament per a la cuina
- Control del correcte emmagatzematge
- Gestionar el control i la seguretat alimentària
- Responsabilitzar-se de l'equipament, la seva neteja i manteniment


  • Tipus de relació professional: Contracte

  • Tipologia de contracte: Indefinit

  • Núm. Hores setmanals: 40

  • Horari: 09:00 a 17:00

  • Retribució brut anual: 21.000



Requisitos mínimos
  • Categoria professional: Oficial de 1ª

  • Formació reglada requerida: b. ESO

  • Formació complementària: - Carnet de Manipulació d'Aliments

  • Temps d'experiència: +3

  • Competències personals més desenvolupades: Lideratge, Treball en equip i Cooperació, Empatia, Flexibilitat i Gestió del Canvi, Compromís amb l'Organització, Iniciativa, Preocupació per l'ordre i la qualitat

  • Idiomes: Castellà - Avançat, Català - Avançat



Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta